Modul ini mengandungi: Ujian Inventori Sahsiah Keguruan (Insak) untuk calon-calon guru Malaysia atau kini dikenali kini sebagai Ujian Kelayakan Calon Guru (Objektif Sahaja : UKCG ada tambahan ujian kecergasan dan amali). Soalan-soalan objektif secara interaktif. Jawapan dan skor diberi automatik. Latih2b tubi boleh diulang-ulang sehingga mencapai skor yang dimahukan. Video Ujian Kecergasan juga disediakan.

Dipakejkan dengan : (1) Tip-tip  dan video menghadapi temuduga pusingan kedua setelah lulus UKCG iaitu temuduga individu dan kumpulan. Kriteria pemarkahan, teknik menjawab dan lain-lain.  (2) Nota-nota untuk persediaan. Isu-isu pendidikan dan isu-isu semasa. (3) Amalan dan doa-doa untuk menghadapi temuduga.

Dapatkan sekarang! 
Hanya RM30.


Pakej UKCG Versi Percubaan:

Sila login menggunakan :

 1. username : tetamu

 2. password : abcd1234


Kursus ini memfokuskan pengenalan ilmu ketamadunan, konsep asas Tamadun Islam, interaksi antara pelbagai tamadun, Islam dalam Tamadun Melayu, tokoh-tokoh tamadun Islam dan Asia, interaksi tamadun Asia dan relevasinya di Malaysia dan di dunia. Isu-isu kontemporari tamadun Islam dan Tamadun Barat dan proses pembangunan negara.

Mengandungi nota, powerpoint setiap topik, contoh soalan objektif dan esei serta cadangan jawapan.

Kandungannya sesuai untuk kursus TITAS di semua IPTA dan IPTS. Dapat membantu anda membuat tugasan kursus ini.

Mendapat kepercayaan pelajar sejak 2008!

Dapatkan sekarang! 
Hanya RM20.