Modul ini mengandungi: Ujian Psikometrik untuk calon-calon pegawai tadbir dan diplomatik Malaysia (M41) dan Peperiksaan Psikometrik Penilaian Perkhidmatan Awam seperti jurutera (J29-41), pegawai ICT (29-41), pegawai penerangan (S41), pegawai perubatan, pegawai agama, penguatkuasaan, dan jawatan-jawatan lain (29-41) dalam sektor kerajaan. Soalan-soalan objektif secara interaktif. Jawapan dan skor secara automatik. Latih-tubi boleh diulang-ulang sehingga mencapai skor yang dimahukan. 

Dipakejkan dengan : (1) Tip-tip  dan video menghadapi temuduga   (2) Nota-nota untuk persediaan. Isu-isu relevan dan isu-isu semasa. (3) Amalan dan doa-doa untuk menghadapi temuduga.

PAKEJ LENGKAP!!! Banyak set latihtubi! Dapatkan Pakej Nota , soalan autosemak dan autoskor. DAPAT di sini! Hanya RM60 (Offer) Harga asal RM100..

Hubungi whatsapp admin: 010-8704121


Modul ini mengandungi maklumat mengenai Malaysian University English Test (MUET), koleksi tips dan panduan ujian MUET dalam bentuk video dan teks, buku panduan dan sukatan MUET, contoh-contoh soalan, perkongsian pengalaman calon lepas dan lain-lain.

Panduan MUET
Mengandungi nota-nota dan Soalan-Soalan Pentaksiran Tingkatan 3 untuk semua subjek-subjek yang ditawarkan.


PERCUMA

Daftar ahli  |  Login

(Enrollment key : islamindah)

Mengandungi nota-nota dan soalan-soalan Pentaksiran Tingkatan 3 untuk semua subjek yang ditawarkan.

PERCUMA

Daftar Ahli  |  Log Masuk

(Enrollment key: subhanallah)