Arabic For All (Arabic4all) modul ini menyediakan bahan-bahan pembelajaran bahasa Arab daripada peringkat asas ke semua peringkat. 


Semua pengguna berdaftar dengan sistem ini samada berbayar atau percuma boleh mengakses masuk ke modul ini menggunakan username dan password yang telah didaftarkan oleh admin ataupun yang anda daftar sendiri.

Pengguna sistem ini yang berminat mengikuti kursus ini boleh menggunakan katakunci "syukran" untuk menyertai kursus ini.

Jika belum mendaftar anda boleh "daftar ahli" di sini: Jika sudah ada akaun ahli, sila klik link di bawah!


Jom belajar bahasa Arab!


!! PERCUMA !!


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera!

Khas buat pengunjung dan pengguna berdaftar sistem saya. Sekiranya anda berminat untuk mencari pendapatan sampingan secara online dan dengan hanya menggunakan handhone yang ada internet maka sertailah kelas ini. Saya akan kongsikan pengalaman saya sejak 2008 menghasilkan beribu-ribu (Alhamdulillah) duit online secara sampingan. Jika anda penganggur anda boleh jadikan ia sebagai kerja fulltime. Banyak cara pengguna internet boleh menghasilkan duit. Saya sendiri menggunakan banyak cara, melaburkan banyak modal dan menghabiskan banyak masa untuk menemui cara yang terbaik dan berkesan. Untuk kelas ini anda tidak perlu lalui semua keperitan itu kerana akan saya kongsikan cara yang paling disukai tetapi dijamin berkesan iaitu tidak perlu modal, tidak perlu laman web, tidak perlu pandai grafik, tidak perlu pandai bahasa Inggeris, tidak perlu pandai html kod dan sebagainya. Pengguna muslim pula akan tanya HALAL ke tidak? Jawapannya halal atau tidak anda yang tentukan. Cuma anda perlu ada masa sejam atau 2 jam sehari selama dua minggu sahaja untuk setup sistem anda selepas itu anda hanya perlu maintain beberapa kali sahaja dalam sebulan dan In sha Allah makin lama income akan makin berkembang. Saya akan jual dengan harga yang amat berpatutan dan murah untuk produk yang berpotensi besar menghasilkan ribuan RM In Sha Allah.

BERMINAT? BERANI CUBA? 
Produk ini akan dilancarkan sekiranya saya menerima 50 pertama email peminat! Saya akan bimbing maksima 50 sahaja untuk satu kelas sebab nak pastikan semua yang menyertai akan BERJAYA!

Sila sms/whatsapp MINAT DUIT ONLINE ke 0108704121 dan sertakan email anda untuk menerima maklumat selanjutnya.

Mohon kempen famili dan rakan-rakan anda yang berminat daftar email mereka juga supaya saya boleh lancarkan kelas ini lebih cepat. Jika tiada peminat saya tidak mahu membuang masa saya untuk menyediakan kelas ini.